dimecres, 19 de setembre del 2012

A Sagnier de nou!

Si sou nens i nenes de 4 a 10 anys, els dissabtes 29 de setembre6 d’octubre20 d’octubre10 de novembre 1 de desembre de 10:30 h a 13:30 h, podreu gaudir de les meves classes i dels "famosos" projectes de Fem Manuals. Impartiré uns divertits Tallers  Infantils al Centre Cívic Casa Sagnier: C/Brusi, 51. Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona. Contacte i informació al telèfon: 934 140 195


Pirates! Dissabte 29 de setembre
Vols tenir el teu barret de pirata esplèndid, amb la temuda calavera, unes puntes ben cosides, tot riberejat amb fil d'or i la ploma d'un lloro xerraire? A l’abordatge!
Casetes d'ocells Dissabte 6 d’octubre
Reciclant cartró i amb una mica de fang i pintures fabricarem una bonica casa per un ocell amb plomes divertides.
Mussols de Tardor Dissabte 20 d’octubre
El senyor mussol serà un tap de suro, grassonet i ben petit. Això sí, tindrà les seves ales, la seva cua, les seves plomes, el seu bec d'or i uns ulls que brillaran en la foscor donant-li un aspecte misteriós.
Bruixes i Bruixots Dissabte 10 de novembre
Barret, vareta, pèls d'aranya i molt misteri són els ingredients per a aquest encanteri! Màgia potàgia de cap a peus, avui serem bruixes, com ho veus?
Garlanda de Nadal Dissabte 1 de desembre
Farem una decoració de Nadal igual de maca o millor que les que venen a la Fira de Santa Llúcia! Només s'ha de tenir paciència per adornar-la amb or i llana i cosir-la amb filferro. Crearem una garlanda de categoria!