dijous, 3 de febrer del 2011

We ❤ Duduá

Duduá és fantàstic!
Allà vaig impartir un taller el desembre passat i vam fer el nostre famós projecte de "Nadal a la llauna" amb unes artistes de categoria.PC231453Taller infantil "Navidad enlatada" en DuduáTaller infantil "Navidad enlatada" en Duduá
Aquí podeu gaudir de més fotos!
Amb Duduá sempre ens ho passem bé... Aquest estiu vam organitzar un taller de pirates o vam parlar a la ràdio dels nostres preciosos telers rodons!
I aquest any, alguns nens i no tan nens de Barcelona, que no tenen la sort d'assistir a la nostra classe màgica, m'han demanat que Fem Manuals es traslladi una altra vegada a aquest lloc tan especial que és Duduá. Així podran divertir-se amb algun projecte guai com els que fem a classe cada dia.

Aquest dissabte 5 de febrer d'11h a 13h. farem animals i personatges amb boletes com les que fem servir per fer braçalets... Amb ales, antenes, braços... Amb una mica de fil, bijuteria i imaginació es poden fer moltes coses! El taller inclou un refrigeri a mig matí amb galetes casolanes amb trossets de xocolata. Mhhhhhh!

Així que si voleu inscriure als vostres fills, nebots, germans, cosins, néts, veïns o vosaltres mateixos només heu d'escriure un email a duduadudua@gmail.com

Nota: Hem canviat l'edat del taller per a alumnes i alumnes entre 6 i 100 anys! Així que podeu venir pares/mares i fills/as tots junts.