dimecres, 3 de març del 2010

Xap xap!

Moltes generacions han passat estones sensacionals jugant amb les xapes i nosaltres ho hem volgut provar! De fet, són moltes les variants i la diversitat de jocs que es poden fer amb unes xapes d'ampolla. Només cal fer volar la imaginació per gaudir d'aquest joc universal.

Les xapes han de pesar una mica per tal que el joc vagi millor. Per aquest motiu les omplirem amb una mica de plastilina. Per guarnir-les una mica, enganxarem al seu damunt un dibuix de la nostra cara. Marquem al terra un circuit amb corbes. Els jugadors es posen en ordre. Al seu torn, cada jugador impulsarà la seva xapa amb el dit índex, de manera que aquesta arribi el més lluny possible sense sortir-se del circuit. Pot fer fora del circuit la xapa d'un contrincant, però s'ha de vigilar de no sortir fora també. En cas que la nostra xapa surti del circuit, tornarem al punt de partida quan ens toqui. Guanya qui primer travessa la línia d'arribada.

2 comentaris:

colaline ha dit...

Comme quoi ! Avec des petites choses simples on peut faire de super jeux ! J'adore c'est super. Merci pour ce partage.

Anònim ha dit...

Aisss, que recuerdos!!! recuerdo cuando mi hermano les ponía cromos de jugadores de futbol, y un garbando hacía de balón...
Se pasaban horas y horas jugando al "futbolchapa" jajajajaja.
Un beso.