dimarts, 26 de gener del 2010

La Candelera II


Ja tenim acabades les palmatòries* per il·luminar la casa el pròxim dia 2 de febrer, dia de la Candelera! Com ja us varem explicar fa uns dies faltava el "nostre toc especial" perquè els gots de plàstic que varem adornar amb sanefes i dibuixos molt bonics quedessin perfectes. Doncs el toc màgic és la llana, que li dóna un aspecte molt càlid i artesà.

Com veieu, hem fet uns petits talls o uns forats per fer passar fil de llana de colors... No ha sigut fàcil cosir-ho, però els nens i les nenes de p4 i p5 ho han fet amb molta paciència i molt bé! I com ha quedat tan bonic, els artistes de primer i fins i tot de quart s'han animat a dissenyar la seva palmatòria. Gaudiu de les imatges. Valen la pena!



*Recordeu de no deixar mai encenedors a prop de la vista i la mà dels infants. Doncs aprenen per imitació, miren el que fan els adults i quan es descuiden- encara que els hagin prohibit- proven de fer-ho. I sobretot no els deixeu mai sense vigilància davant d'una espelma!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens han agradat molt aquestes palmatòries!Són precioses!I perfecte el detall de l'explicació de la tradició, perquè no la coneixíem.
Per cert, Cristina, vols càpsules de Nespresso?
Fàmilia de l'Alba Arveras