divendres, 9 d’octubre del 2009

El circ ha arribat a Manuals!

Petits i grans artistes visiteu la nostra carpa màgica i gaudiu d'una gran varietat d'espectacles! Acròbates, pallassos, mags, domadors de lleons, tigres, guepards, homes forçuts, dones barbudes, ballarines...
El nostre circ, però, és molt especial: no participen persones ni animals, només taps de suro, filferros i altres materials que trobem adormits entre els calaixos de la nostra classe màgica i que avui han cobrat vida.
Hem estudiat com altres artistes van observar el circ: Calder o Seurat es van inspirar en aquest món ple de màgia per fer algunes de les seves obres. I després hem pensat en els personatges circencs més coneguts... Passeu i gaudiu amb paciència del nostre circ! Poc a poc us anirem mostrant bonics espectacles que esperem que us agradin molt i us facin tornar a casa amb un gran somriure!

Antonio, l'home forçut!

Els pallassets Oriol i Pol

Carlos, ¡el tigre que udola!

Les ballarines Julia i Helena

L'elefant Albert

Àngel, el pallasso tranquil

El lleó de l'Andrea

Les trapecistes Judith, Carla i María

¡El circ de segon i tercer al complet!

Tant els artistes petits com els més grans portem més de dues setmanes treballant en aquest projecte del circ. Així que us recomano que visiteu aquesta entrada sovint perquè afegirem fotografies a poc a poc, doncs encara no s'han acabat molts personatges. Per ara us mostrem els taps forçuts, l'elefant, el tigre i la trapecista dels nens i nenes de quart. Us recomano que visiteu l'entrada dels Artistes a les Corts, perquè el circ també els ha visitat!

Els artistes de quart també tenen els seus personatges de circ




2 comentaris:

Is@Hz ha dit...

Un circ que transpira sensibilitat. Molt bonic i delicat. Et continuu seguint amb admiració.

lili scratchy ha dit...

too cute!!
they are great!!
congratulations!!!